Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
My Telecom

My Telecom

6.4 / 10.0
(10 stemmen)
Peperstraat 5
8911HZ Leeuwarden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0582127198
Website:
53.2008355.797395
10 3.2405063291139 20 6.4
Gemiddelde waardering uit 10 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Assortiment:
Accessoires
Reparaties allerhande telefonie
Smartphone services
Betalingsmogelijkheden:
PIN

Reviews

Plaats een review
|
Oplichters
Wat een oplichterij. De batterij van mijn iPhone 7 hier laten vervangen. Die liep heel snel leeg. Na de 'reparatie' ging de telefoon niet eens meer aan. En het krasje op het scherm was ook ineens weg. Toen naar een andere telefoon winkel gegaan, die maakte de telefoon open waar ik bij was. Die zei dat het een neppe en ook nog eens kapotte batterij was die erin gezet is ennn er is gewoon nep scherm opgezet. Het schijnt dat die schermen van een iPhone veel waard zijn, lekker makkelijk geld verdienen dus als ze die op deze manier omwisselen. Echt hoe ze dit zo durven te doen gewoon in een winkel. Grote oplichterij!!
Alles.
Waardering:
1.0 2.0
|
Erg hoge prijs!
Mijn Nokia Lumia 535 heeft barsten in het Touch screen. Prijsopgave bij My Telecom is 95 euro! Een nieuwe kost 115 euro als je internet even doorzoekt. Laat hem nu repareren in Utrecht voor 59 euro.
geen
zie boven
Waardering:
2.0 4.0
|
te vertrouwen
kan ik me telefoon nu wel of niet laten maken bij my telecom want in de recaties van andere meensen lijkt mij het niet verstandig om dat te doen en zo wel geef mij dan een goede reden waarom ik het wel zou moeten doen want ik zelf zeg van niet en als ik met die kosten van 180 euro moet betalen voor een nieuw scherm dan kan ik net zo goed een nieuwe telefoon aanschaffen ik zou het niet weten ...... ik zie graag een antwoord .........
Waardering:
5.0 10.0
|
troep
ik heb mijn iphone 4s afgelope week gebracht om mijn scherm te maken mijn display vandaag is mijn telefoon 1x tegen mijn houten bedrand aangekomen en men scherm display is gelijk weer kapot troep dus of jullie fixen dit maar vind dit echt niet kunnen kom in vertrouwen bij jullie want een maat van mij zij dat jullie oke waren maar het gaat puur om men display men scherm boeit me niet zoveel het gaat echt om men display ik kom morgen langs en zou het tof vinden als jullie die ff maken
Waardering:
1.0 2.0
|
RE: Hans Groen
Beste Hans, Ik vind het erg vervelend voor je dat je scherm defect is. Ik nodig je graag uit om nog eens langs te komen dan kijk ik gerust naar je toestel. Echter, de schermen die wij gebruiken komen van het KPN business centre. Dit zijn de orginele service packs van samsung. Deze kan ik je zo laten zien mocht je langs willen komen. Nogmaals, ik vind het erg vervelend dat je scherm kapot is en zou er zo voor je naar willen kijken of dit komt door je eigen toedoen of door een defect van ons product. Met vriendelijke groet, My Telecom
Waardering:
5.0 10.0
|
Groot oplichter
ik bracht mijn galaxy s4 met een kapotte glas, 180 euro moest gaan kosten want naar zijn eigen zeggen komt complete voorkant vandaar is zo duur, maar niets is minder waar hij heeft alleen de glas vervangen die kost normal 12 euro, de ergste dat binnen een week doet de touchscreen niets meer . ben met mijn telefoon naar hem terug gegaan maar hij wilde niets van weten.. echt groot oplichter is ie.
Waardering:
1.0 2.0
|
Kapot scherm van een Ipad 2
Gister langs geweest met mijn ipad 2 met kapot glas. Flink de balen er in want ik gebruik hem voor mijn werk. Ik was door kennissen doorverwezen naar My Telecom. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen. Kosten voor een nieuw scherm waren 140 euro en het zou een dag duren. Kom vandaag terug en inderdaad hij is al klaar en alles doet het weer. En gelukkig al mijn bestanden staan er nog op!!! Voor mij persoonlijk, top ervaring met deze zaak.
snelle service en vriendelijk personeel
Waardering:
5.0 10.0
|
iPhone maken
Ik had mn iPhone twee seconden uit mn hoesje gehaald en het glipte zo van mn hand op de stoeptegel. BAM, gelijk een dikke barst in het scherm. Vervolgens vertelden ze mij bij de iphone winkel dat ze voor de reparatie mn iphone op konden sturen maar dan zou ik weken zonder telefoon zitten. Dus ik kijken naar andere opties, want weken zonder telefoon is geen optie voor mij. Op advies van een vriendin ben ik doorverwezen naar deze telfoonwinkel waar hij gewoon in een halfuurtje gemaakt kon worden. En zo ging het: de hele voorkant is weer nieuw, alles werkt, snelle service en voor tachtig euro kon ik weer normaal mn telefoon gebruiken. Zeer aan te raden.
Snelle reparatie
Waardering:
5.0 10.0
|
Scherm Iphone 4 vervangen
Ik heb mijn Iphone 4 laten vallen. Inmiddels helaas voor derde of vierde keer, hopelijk voor de laatste keer :P . Maar hij wordt altijd binnen 30 a 45 minuten gemaakt, en voor een goede prijs. Echt SUPER!!!! Heel erg bedankt. En ook al ben ik verhuisd ik laat hem als nog in Leeuwarden maken bij My Telecom want dat is vertrouwd.
Scherm vervangen binnen 30 a 45 minuten
Waardering:
5.0 10.0
|
Scherm vervangen Samsung Galaxy 3 in 30 minuten, als nieuw! Top service
Afgelopen maandag, viel m'n dure samsung uit het hoesje, op straat, beeldscherm stuk, niets meer. Ik had de hoop al opgegeven. Toch maar gezocht op reparatie mogelijkheden. De vriendelijke medewerker van my telecom, zei, geen probleem, dit repareren we in 30 minuten. Kosten 180 euro. 'Als nieuw en ik ben er blij mee. Top service
Waardering:
5.0 10.0
|
@My Telecom
Je bent netjes op tijd met je reactie, bij mij, wat dacht je gisteren na het gesprek over de telefoon, die reviews moet ik toch maar eens bekijken. Het maakt me niet uit met wat voor smoesjes je hier op de proppen komt, die batterijn die erin zat komt bij jullie vandaanal was die alleen om te testen test je met verkeerd materiaal, je moet je product nummer op je batterij maar eens controleren dan had je geweten dat die batterij niet geaccepteerd zou worden door de software van Apple en daardoor niets meer doet! En het slordig monteren is ook vanzelf gebeurt? Feit blijft dat jij met je 12 jaar ervaring die foon niet aan de praat krijgt en iemand die 5 min. Op internet zelf onderzoek doet lukt het wel. ..... En dan ook nog moeilijk gaan doen en je klanten de schuld ervan geven, en pas geld terug geven nadat er gedreigd is met aangifte, met je " als mevrouw niet te vreden is, geld terug" .... Nee jij bent in hart en nieren een klasse ondernemer!
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Reactie Marco
Beste Marco, Het is al enige tijd geleden, maar deze gebeurtenis kennen wij nog al te goed. Je hebt bij ons een nieuwe HTC sensation gekocht, nieuw in doos en simlock vrij. Op de bon schrijven wij altijd het Imei nummer van het toestel. Deze wordt ook vergeleken met het Imei nummer wat op de doos is geplaatst. Toen der tijd klopten bij ons in de winkel de beide nummers met elkaar en met de bon. Echter, toen jij bij ons terug kwam en tegen ons zei dat het toestel gebruikt was vergeleken wij de Imei nummers van de doos, toestel en de bon. Het Imei nummers van de doos vergeleken met die van de bon klopten. Maar, die van de bon vergeleken met het toestel bleken niet te kloppen. Dit kan alleen gebeuren als de toestel verwisseld zijn. Je hebt het in je reactie over het feit dat je rechtsbijstand heb ingeschakeld. Hier hebben wij tot op de dag van vandaag niks van vernomen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Reactie R
Geachte heer R, Vandaag is uw vrouw bij ons geweest met het betreffende toestel. Onfortuinlijk genoeg bleek de batterij na het erin zetten niet te werken. Mevrouw is terug gekomen bij ons waarna wij een andere batterij erin hebben gezet en hebben hem ook nog opgestuurd om wat te doen aan de software. Wij vinden het erg spijtig hoe alles is verlopen. Toen mevrouw vandaag langs kwam hebben wij inderdaad met haar gesproken en gevraagd naar de bon en batterij. De bon bleek niet meer aanwezig en de batterij die terug gebracht werd was niet van ons afkomstig. Natuurlijk zal iedere ondernemer hier zijn twijfels bij hebben en vragen stellen. Dit is meer dan normaal. Wij proberen voor iedere klant ons werk zo goed mogelijk uit te voeren en hebben uiteindelijk besloten, als mevrouw niet te vreden is, geld terug. Als laatste wil ik graag terug komen op de batterij die gebruikt is. De batterijen die wij gebruiken zijn allemaal orgineel en nieuw. Het kan echter zijn dat de batterij die u heeft gekregen een keer is gebruikt om te kijken of een ander toestel het nog deed. Dit kan de 'gebruiks krassen' verklaren. Maar deze komt zeker niet uit een gebruikt toestel. Wij zitten al bijna 12 jaar op de peperstraat en we hopen nog vele jaren hier te kunnen blijven. Dit zou niet kunnen als wij de boel proberen op te lichten. Helaas lukt het niet om elke klant tevreden te houden, maar gelukkig hebben we in deze 12 jaar duizenden klanten geholpen die wel tevreden zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
Reactie EC
Beste EC, Ik vind het erg jammer om te horen hoe de zaken zijn verlopen. Tijdens de, door jou genoemde werkzaamheden, is er een scherm vervangen waarna er software complicaties ontstonden. Dit is erg onfortuinlijk maar, bij het vervangen van een display doen wij niks met de rest van de telefoon en in het bijzonder niks met de software.
Waardering:
5.0 10.0
|
BATTERIJ OPLICHTERIJ
Mijn vriendin is bij deze oplichters geweest op een batterij te vervangen van een iPhone 3Gs, na vervanging thuis aangekomen, telefoon niet aan te krijgen,alleen aan de netstroom deed deze het,dode batterij...! Vriendin terug gegaan aangegeven dat deze batterij dood was, zou naar gekeken worden voor het weekend gebracht na het weekend weer gehaald, een telefoon terug die het niet bleek te doen,het zou aan de telefoon liggen en aan de software. Ondertussen zelf al een iPhone 3Gs batterij besteld ,had al even gegoogled op de bedrijfstaam van desbetreffende en kwam zo een behoorlijk aantal klachten tegen, vandaar. Thuis zelf de iPhone dmv een instructie video geopend , en gelijk kwam ik al montage fouten tegen,schroeven die verkeerd zaten,klemmetje op de lens intern te borgen was weg,en tot verduistering tref ik een GEBRUIKTE batterij aan ( slijtage duidelijk zichtbaar) en ook nog eens de verkeerde batterij, verkeerd in de zin van de batterij onmogelijk met de software van de iPhone overweg kan,die resulteerde altijd in de foutcode 29 als je probeerd je iPhone te herstellen via iTunes !!!! Kostenbatterij 18 euro online......kosten gebruikte batterij 50 euro Vandaag is ze terug geweest bij de winkel en vertelde ze haar bevindingen liet de batterij zien, vertelde dat deze gebruikt was en de montage verre van goed was en zich belazerde voelde waar op gezegd werd " deze batterij is niet van ons" .... Over en weer staan discussiëren ..... Tot op het punt dat er gezegd werd ..... Ben je er bewust van dat ik er melding van maak,en toen plotseling binnen 30 seconden toch met het gehele bedrag over de toonbank kwam!!!!! Ben je er bewust van dat deze mensen een bestaansrecht hebben omdat ze uitgaan van de onkunde als het aankomt op telefoons, hij maakt daar dankbaar gebruik van om je zo af te wimpelen met het bericht dat het aan de telefoon cq software gaat .. En daar sta je dan!!!!!
TOTAAL GEEN
ALLEEN MAAR
Waardering:
1.0 2.0
|
Reactie op Petra
Beste Petra, Graag wil ik het volgende uit de lucht helpen. Op een of andere manier lukt het niet altijd om een toestel simlock vrij te krijgen. Er kan bijvoorbeeld niet de juiste software aanwezig om dit te doen of het ligt aan de apparaten die het simlocken doen. Deze taferelen gebeuren helaas. Om verder te gaan op je probleem, je zei dat het toestel niet meer wou bellen? Kan dit niet komen door de andere partij die het toestel simlock vrij heeft gemaakt? Als derde punt wil ik graag terugkomen op je andere post Petra. Je hebt het hier over de kosten van het simlock vrij maken van je toestel. Eerst moet ik het volgende benoemen. De reden dat we de galaxy pocket niet kunnen simlock vrij maken is omdat wij de software hier niet voor hebben. Dit doen wij bij een ander bedrijf. Hier zitten ook kosten voor ons aan verbonden. Helaas moeten we deze kosten dus, voor toestellen die wij niet gelijk simlock vrij kunnen maken, doorvoeren in de prijs. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.
Waardering:
5.0 10.0
|
Sim lock vrij ja hoor zal wel
Heb mijn samsung s5300 pocket naar deze zaak gebracht zou een week duren zei ie kom ik een week later vrolijk Mijn gsm ophalen niks sim lock vrij. Hij verklaarde nee mevrouw u telefoon is echt simlock vrij gemaakt.het ligt aan uw telefoon. Nou sorry hoor als mijn telefoon om een netwerk sleutel ontgrendelend vraagt is deze echt niet simlock vrij. Gelukkig hoefde ik niets te betalen. Mijn gsm is nu wel simlock vrij via de hulp van derden. Maar wat deze bovenstaande zaak met mijn gsm gedaan heeft?? Mag Joost weten. Ik kan niet meer bellen.
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Sim kaart sim lock vrijmaken
Heb mijn smart phone van samsung vorige week hiernaar toe gebracht. Werd gezegd kost €20 en duurt een week.dat vind ik persoonlijk erg duur en duurt erg lang. Heb twijfels over deze winkel gekregen vooral door bovenstaande berichten.
Geen
Niet fijn
Waardering:
1.0 2.0
|
Afschuivers
Na reparatie van het scherm was de telefoon in de war. Zelf vervolgens factory reset gedaan. Geen oplossing. Terug naar My Telecom. Daar wordt gezegd dat het een software fout is. Afschuiven en geldkloppen. Hier niks kopen of laten repareren. Slechte zaak!
Geen
Bah
Waardering:
1.0 2.0
|
KOOP HIER NIKS , IS EEN OPLICHTER ook al is het een winkel
ik heb hier een Htc Sensation gekocht ,een nieuwe ,bij thuis komst bleek deze niet Nieuw te zijn , Verkoper Wil er helemaal niks van weten en ik zit dus met een duur betaalde telefoon die het niet eens doet aangifte gedaan, rechtsbijstand ingeschakeld
geen
geen service oplichting
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Telefoonkopen.NL(8.0/10.0)0.1km
Leeuwarden - Wirdumerdijk 10
 
 
Vodafone winkel(8.6/10.0)0.1km
Leeuwarden - Nieuwestad 160
 
 
The Phone House(7.8/10.0)0.2km
Leeuwarden - Wirdumerdijk 29
 
 
Belcompany(8.0/10.0)0.2km
Leeuwarden - Wirdumerdijk 31
 
 
Primafoon KPN Winkel(8.0/10.0)0.2km
Leeuwarden - Wirdumerdijk 27
 
 
KPN Telecom(8.4/10.0)0.3km
Leeuwarden - Nieuwstraatje 23
 
 

Plaatsen in de buurt

Bolsward - Drachten - Franeker - Heerenveen - Joure - Leek - Makkum Fr - Scharnegoutum - Sneek - Wolvega
Telefoonwinkels.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact